Cloud-Tec
De ICT partner voor het MKB

Over ons

Cloud-Tec B.V.  te Amsterdam is voortgekomen uit DKTP Remote Control  een dochteronderneming van DKTP Informatie Technologie. DKTP Remote Control leverde ICT diensten aan bedrijven en overheid. De dienstverlening van DKTP Remote Control  wordt sinds  1 januari 2023 voortgezet onder de naam Cloud-Tec. Cloud-Tec B.V. is dus een ICT-onderneming met in totaal meer dan 20 jaar ervaring. Cloud-Tec is onderdeel van de Codesk groep.


Team

Bij Cloud-Tec is persoonlijke aandacht één van de belangrijkste speerpunten. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze partners, leveranciers en andere relaties. Wij vinden  het belangrijk om een vast gezicht te bieden aan onze klanten. We geloven dat dit niet alleen gemakkelijk is, maar ook zorgt voor een prettigere ervaring. Het kan namelijk behoorlijk vervelend zijn om telkens iemand anders aan de lijn te krijgen, steeds verschillende informatie te horen of te moeten verwijzen naar afspraken die je met een collega hebt gemaakt, maar waarvan je de naam even kwijt bent.

Bij Cloud-Tec doen we het anders. Onze klanten hebben één centraal aanspreekpunt, waardoor ze kunnen rekenen op een efficiënte samenwerking en persoonlijke aandacht. Geen gedoe met het zoeken naar de juiste persoon binnen ons team; onze klanten weten altijd bij wie ze moeten zijn. Dit resulteert in een soepele en vlotte communicatie, waarbij we elke klant de aandacht geven die hij of zij verdient. Bij ons staat de klant centraal, en dat merk je aan onze service.


Onze Duurzame Kernwaarden

1. Energie-efficiëntie: Onze producten en diensten zijn ontworpen met een focus op energie-efficiëntie. We streven ernaar om het energieverbruik te minimaliseren en zetten in op groene energiebronnen.
2. Ecodesign: We streven ernaar om producten te leveren met een minimale ecologische voetafdruk en maximale duurzaamheid.
3. Herbruikbaarheid en Recycling: Wij promoten het gebruik van materialen die recyclebaar zijn en moedigen onze klanten aan om oude apparatuur op een verantwoorde manier af te voeren. Duurzame productie en circulaire economie zijn integrale aspecten van onze bedrijfsvoering.
4. Remote Werkoplossingen: We begrijpen dat moderne bedrijven streven naar flexibiliteit en het verminderen van de CO2-uitstoot. Onze oplossingen omvatten geavanceerde systemen voor remote werken, waardoor reizen tot een minimum wordt beperkt.
5. Kennisdeling: Bij Cloud-Tec geloven we in het delen van kennis over duurzame ICT-praktijken.


(Green Web Foundation werkt aan een fossielvrij internet in 2030. Ze onderhouden de grootste open dataset ter wereld van websites die op groene energie draaien.)


Een greep uit de bedrijven die je voorgingen: