Cloud-Tec
Jouw Managed Service Provider

OVER ONS

Cloud-Tec B.V.  te Amsterdam is voortgekomen uit DKTP Remote Control  een dochteronderneming van DKTP Informatie Technologie. DKTP Remote Control leverde ICT diensten aan bedrijven en de overheid. De dienstverlening van DKTP Remote Control  wordt sinds  1 januari 2023 voortgezet onder de naam Cloud-Tec. Cloud-Tec B.V. is dus een ICT-onderneming met in totaal meer dan 20 jaar ervaring. Cloud-Tec is onderdeel van de Codesk groep.


TEAM

Bij Cloud-Tec is persoonlijke aandacht één van de belangrijkste speerpunten. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers, partners, leveranciers en andere relaties. Wij vinden  het belangrijk om een vast gezicht te bieden aan onze klanten. We geloven dat dit niet alleen gemakkelijk is, maar ook zorgt voor een prettigere ervaring. Het kan namelijk behoorlijk vervelend zijn om telkens iemand anders aan de lijn te krijgen, steeds verschillende informatie te horen of te moeten verwijzen naar afspraken die je met een collega hebt gemaakt, maar waarvan je de naam even kwijt bent.

Bij Cloud-Tec doen we het anders. Onze klanten hebben één centraal aanspreekpunt, waardoor ze kunnen rekenen op een efficiënte samenwerking en persoonlijke aandacht. Geen gedoe met het zoeken naar de juiste persoon binnen ons team; onze klanten weten altijd bij wie ze moeten zijn. Dit resulteert in een soepele en vlotte communicatie, waarbij we elke klant de aandacht geven die hij of zij verdient. Bij ons staat de klant centraal, en dat merk je aan onze service.